ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί συνδυάζοντας δυο έμμεσα συνδεόμενους κλάδους της κατασκευής αμαξωμάτων – υδραυλικής ενέργειας και της ανακύκλωσης. Η πολυετής πείρα μας και η συνεχής ενημέρωση σε ό,τι αφορά τους παραπάνω τομείς, εξαιτίας της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, μας έχουν κάνει μοναδικούς και αξεπέραστους στο είδος μας. Οι σύγχρονες εργονομικές εγκαταστάσεις μας σε συνδυασμό με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μας έκαναν ικανούς να προσφέρουμε αξιόπιστες, γρήγορες και οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας.

Σε ό,τι αφορά την υδραυλική ενέργεια, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει κατασκευές – επισκευές και τοποθετήσεις υδραυλικών πορτών και γερανών, μετατροπές αμαξωμάτων στα υδραυλικά συστήματα και στα συστήματα αέρος.

Σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συλλογή και τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Πιστοποίηση ISO

Η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001:2015. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία έχει εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας στο οποίο όλες οι διαδικασίες έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ